Hjälp oss att förbättras!

posted in: Okategoriserade | 0

Vi vill göra upplevelsen av vår webbplats så användbar och relevant som möjligt och är därför är mer än tacksamma för att du tar dig tiden att svara på några korta frågor.

Solen på gott och ont

posted in: Okategoriserade | 0

I november kommer forskare från Skåne att presentera aktuell forskning om de medicinska effekterna av solljus. Arrangemanget är kostnadsfritt och öppet för alla.

Fredrik Östman till ESMO

posted in: Okategoriserade | 0

Fredrik Östman representerar Melanomföreningen vid ESMO konferensen i Madrid – den största europeiska konferensen för onkologi, där läkare, forskare, studenter, industri och patientförespråkare samlas.

Medlemsbrev på väg

posted in: Okategoriserade | 0

Föreningen vill tacka alla medlemmar för ert stöd och engagemang och önska en skön sommar i skuggan! Våren och sommarens aktiviteter sammanfattas i ett medlemsbrev från styrelsen.