Instruktion för betalning av medlemsavgift

När du betalar din medlemsavgift via internet med Kontokort eller Betalkort med Secure Code behövs ibland ett lösenord från internetbank, eller att du använder din bankdosa för internetbetalningar. Detta beror på vilken bank du har. Vi använder detta förfarande för att minimera administration och få in alla behövliga uppgifter på ett smidigt sätt.

Secure code är ett sätt att betala med säkerhet för kunden. Om du har problem med betalning via denna länk, använd istället vårt bankgiro 780-4404 för betalning av din medlemsavgift. Vänligen ange ditt för- och efternamn, adress, telefonnummer och e-post adress när du betalar via bankgiro, detta för att dina uppgifter ska kunna sparas i vårat register.

Tack på förhand, och tack för ditt stöd!