Tidigare Evenemang › Aktuella evenemang

12 juni, 2018

Patient & Närståenderådet vid Regionalt Cancercentrum Stockholm - Gotland

Mer information »

En kväll om malignt melanom

12 juni, 2018-18:00 - 20:00
Stadsbiblioteket, Götaplatsen 3
Göteborg, 40229 Sverige
+ Google Map

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Regioncentrum för cancer Väst, Melanomföreningen och föreningen Himlen är överskattad planerar för fjärde året i rad en kväll om malignt melanom.

juli 2018

Almedalsveckan

2 juli, 2018
Almedalen Gotland, Sverige + Google Map

Vi är på Cancerdagen under Almedalsveckan för att tala om den ojämlika cancervården, knyta kontakter och träffa såväl medlemmar som andra!

september 2018

Möte med TLV

11 september, 2018

Möte med Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket) (TLV) Uppdrag för att förbättra förutsättningarna för uppföljning av cancerläkemedel. Syfte: Introducera regeringsuppdraget - att förbättra förutsättningarna för uppföljning av cancerläkemedel. Resonera kring hur patientperspektivet kan tillvaratas vid uppföljning av läkemedel på cancerområdet.

Styrgruppsmöte Melanomregistret

20 september, 2018

Styrgruppsmöte Melanomregistret (Nationellt kvalitetsregister för melanom).

Möte med Cancerfonden

26 september, 2018

Information om REHAB för cancerpatienter

oktober 2018

Workshop primärprevention för hudcancer

4 oktober, 2018
Sveriges Kommuner och Landsting Stockholm,

Melanomföreningen är inbjudna att delta i en workshop som rör primär prevention.

Medlemsmöte

10 oktober, 2018-17:00 - 19:00
Akademiska sjukhuset, Sjukhusvägen 85
Uppsala, 75185 Sverige
+ Google Map

Snart är det dags för medlemsmöte i Uppsala! Onsdag 10 oktober arrangerar Jan Ågren, medlem i Melanomföreningens styrelse, ett medlemsmöte för medlemmar inom regionen Uppsala-Västerås-Örebro-Karlstad. Även medlemmar i Stockholm är välkomna. Vi är medvetna om att det blir långt för en del att åka, men platsen är vald utifrån att många medlemmar finns nära och tillgången på bra föreläsare. Jan Ågren inleder mötet och därefter kommer Gustav Ullenhag, som forskar inom malignt melanom, att hålla att föredrag om forskningsläget samt ge plats…

ESMO 2018

19 oktober, 2018-08:00 - 23 oktober, 2018-17:00
München Tyskland

Varje år genomförs en kongress i ESMOs namn. I år hålls den i München och en representant från Melanomföreningen kommer att vara på plats.

november 2018

Träning och Cancer

14 november, 2018-16:30 - 18:30
Jacob Hansens Hus, Norra Storgatan 21
Helsingborg, 25220 Sverige

Cancerfonden arrangerar kostnadsfritt kunskapsseminarium, ”Träning och Cancer -hur hänger det ihop?”, i Jacob Hansens Hus i Helsingborg.

+ Exportera evenemang