Melanomföreningen

maj 2018

Euro Melanoma Week

14 maj - 18 maj

Har du en hudförändring som du vill få kontrollerad? Passa på under Melanomveckan! Alla svenskar har under Melanomveckan, som i år pågår under vecka 20 (14-18 maj), möjlighet att utan remiss boka tid för en undersökning. Euromelanoma, eller Melanomveckan, är en europeisk satsning för att förebygga och tidigt upptäcka malignt melanom och andra former av hudcancer. Syftet med projektet är: Att utbilda befolkningen i hur hudcancer ser ut och hur man kan upptäcka det hos sig själv eller närstående. Att förmedla kunskap kring riskfaktorerna…

Föreläsningskväll

16 maj-05:00 - 07:30
Jubileumsklinikens aula, Sahlgrenska universitetssjukhuset
Göteborg, 41345 Sverige
+ Google Map

Föreläsningskväll och möten mellan patienter och närstående. Melanomföreningen och Melanomteamet vid Onkologen, Sahlgrenska universitetssjukhuset, bjuder in till föreläsningskväll. Jubileumsklinikens aula, Sahlgrenska universitetssjukhuset 16 maj, 17.00-19.15 (17.00-18.00 mingel, föreläsningarna börjar klockan 18.00)

juni 2018

En kväll om malignt melanom

12 juni-06:00 - 08:00
Stadsbiblioteket, Götaplatsen 3
Göteborg, 40229 Sverige
+ Google Map

Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Regioncentrum för cancer Väst, Melanomföreningen och föreningen Himlen är överskattad planerar för fjärde året i rad en kväll om malignt melanom.

juli 2018

Almedalsveckan

Almedalen Gotland, Sverige + Google Map

Vi är på Cancerdagen under Almedalsveckan för att tala om den ojämlika cancervården, knyta kontakter och träffa såväl medlemmar som andra!

+ Exportera evenemang